Bezpieczny hotel - bezpieczny Gość

SZANOWNI GOŚCIE

W związku z obecną sytuacją epidemiologiczną, kierując się przede wszystkim bezpieczeństwem naszych Gości, wdrożyliśmy procedury oraz wytyczne, które pozwolą zapewnić Państwu bezpieczny pobyt w naszym obiekcie.

  1. RECEPCJA I PROCEDURA ZAMELDOWANIA
    • Przy wejściu do obiektu znajduje się dyspenser z płynem do dezynfekcji rąk. Prosimy wszystkich Gości o dezynfekcję rąk przed wejściem do Ośrodka.
    • Przed zameldowaniem każdy Gość musi zostać poddany procedurze mierzenia temperatury termometrem bezdotykowym. W przypadku stanu podgorączkowego, gorączki lub innych objawów chorobowych Gość nie będzie przyjęty do Ośrodka. Odmowa zbadania temperatury wiąże się z niemożliwością przyjęcia do obiektu. Pracownicy Ośrodka upoważnieni są także do kontroli temperatury ciała Gości w trakcie pobytu, jeśli zaistnieją takie okoliczności
    • Procedury zameldowania skrócone są do minimum, aby ograniczyć czas przebywania Gości przy Recepcji. Pracownicy Recepcji są do stałej dyspozycji Gości pod telefonem:
    • Podczas przyjmowania Gości obowiązuje zachowanie odpowiedniego dystansu – 2m
    • Na życzenie zapewniamy naszym Gościom maseczki ochronne i rękawiczki
  2. POKOJE HOTELOWE
    • Wprowadziliśmy specjalna procedurę sprzątania, dezynfekowania i wietrzenia pokoi, zgodnie z zaleceniami Głównego Inspektora Sanitarnego m. in. : w każdym pokoju przed zakwaterowaniem nowych Gości dezynfekujemy włączniki światła, meble, klamki, armaturę, poręcze, telefon, czajnik i inne urządzenia będące na wyposażeniu pokoju
    • Pokoje w trakcie pobytu sprzątane są tylko na życzenia Gości podczas ich nieobecności. Życzenie sprzątania pokoju prosimy zgłaszać w Recepcji pod numerem 1000
    • Z pokoi usunęliśmy wszelkie zbędne akcesoria, aby zwiększyć sterylność pomieszczenia
    • Obowiązuje bezwzględny zakaz przebywania w pokoju hotelowym osób, które nie są gośćmi hotelowymi
    • Personel sprzątający został wyposażony w niezbędne środki zabezpieczające (maseczki, rękawiczki)
  3. RESTAURACJA
    • Personel kelnerski został wyposażony w niezbędne środki zabezpieczające (maseczki, rękawiczki, płyny dezynfekujące)
    • Przez podaniem sztućców oraz naczyń, są one każdorazowo wyparzane oraz dezynfekowane
  4. POMIESZCZENIA OGÓLNODOSTĘPNE
    • Na terenie ośrodka udostępniamy dozowniki z płynem do dezynfekcji rąk wraz z instrukcją prawidłowej dezynfekcji rąk
    • Sprzęty hotelowe udostępniane Gościom (np. rowery) są dezynfekowane po każdym użyciu
    • Na terenie obiektu, w częściach ogólnodostępnych obowiązuje nakaz noszenia maseczki Cała nasza obsługa przestrzega zasad aktualnie rekomendowanych przez Ministerstwo Zdrowia  i Główny Inspektorat Sanitarny– maseczki, przyłbice, rękawiczki, bezpieczna odległość oraz regularna dezynfekcja rąk.
  5. PERSONEL
    • Wszyscy Pracownicy zobowiązani są do noszenia rękawiczek, maseczek/ przyłbic oraz stałej dezynfekcji rąk oraz swojego stanowiska pracy
    • Cały personel został przeszkolony z zasad przestrzegania standardów sanitarnych
    • Każdy pracownik po przyjściu do pracy zostaje poddany procedurze mierzenie temperatury. Pracę podejmują jedynie osoby bez stanów podgorączkowych i innych oznak chorobowych.

Bon turystyczny

Wyróżnienia i certyfikaty

Partnerzy

Ta strona używa plików Cookies

Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej dowiesz się na podstronie Polityka cookies. Czytaj więcej…

Zrozumiałem